Your Cart

Toplum Gönüllüleri Vakfı Hakkında

2002 yılında kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibiyle gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinen bir vakıftır. Gençlerin toplumsal ve çevresel sorunlara çözüm üretecek potansiyelleri ve enerjileri olduğuna inanan TOG, onlara sosyal sorumluluk eğitimleri vererek toplumsal sorunlara çözüm üreten projeler gerçekleştirmeleri için alan yaratır.  Ayrıca burs ve mentorluk programlarıyla gençlerin eğitim hayatlarına da katkıda bulunur.

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren Toplum Gönüllüsü gençler; her yıl çocuk haklarından kültür sanata, toplumsal cinsiyet eşitliğinden sağlığa, hayvan haklarından sürdürülebilir yaşama kadar birçok temada projeler üreterek sosyal fayda yaratan çalışmalar gerçekleştirirler.

Türkiye’nin tüm illerindeki üniversitelerde öğrenci kulübü, topluluğu veya grubu olarak bir araya gelen Toplum Gönüllüsü gençler, belirledikleri ihtiyaçlara  göre sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirirler. Bu projeler, sadece topluma katkı sağlamakla kalmaz, gençlerin sorumluluk sahibi aktif bireyler olmalarını sağlayarak kişisel gelişimlerini de destekler.   

Gençler tüm projelerinde, vakfın ilkeleri olan farklılıklara saygı, şeffaflık ve hesap verebilirlik, yerel katılım, ekip çalışması, yaşam boyu öğrenme ve girişimcilik ilkelerini kendilerine rehber edinirler. Vakıf tüm çalışmalarıyla çevresindeki sorunlara çözüm üretebilen, kendine güvenen, girişimci ve duyarlı bir gençliğin oluşumuna katkıda bulunmayı hedefler.  

TOG, 6 Şubat’ta gerçekleşen depremin ardından Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Gaziantep’te; 4’ü kadın, 1’i Mobil olmak üzere toplamda 10 Destek Merkezi’ni hayata geçirmiştir. Bu merkezlerle; çocuklar ve gençler başta olmak üzere depremden etkilenen herkesin iyi olma haline katkıda bulunuyor.

Toplum Gönüllüleri Vakfı; 2023 yılı itibariyle 76 şehirde 158 TOG Topluluğuyla faaliyet gösteriyor.

Bi Fazlası ile Faydam Yanında, Faydam Yarına

Bi’fazlası üzerinden yapılan alışveriş tutarının %15’i sistemde kayıtlı olan ve sizin seçeceğiniz sivil toplum kuruluşuna aktarılır.
*Alışveriş tutarının KDV hariç kısmı

Bİ'FAZLASI

Bireyler ve kurumlar Bi’fazlası üzerinden yapacakları ürün alışverişleri sonucunda ‘’Bi’fazlası ile faydam yanında, faydam yarına’’ diyerek hem katkı sağlamak istedikleri ihtiyaç alanının yanında yer alırlar, hem de sağlayacakları toplumsal katkı ile yarınlara fayda biriktirirler.

2022 © Bi’Fazlası | Tüm hakları saklıdır.
Ödeme Şekilleri
Geniş Açı