Your Cart

HAÇİKO HAKKINDA

Konuşamayan Dünya Ortaklarımızın Sesi Olma Kararlılığında

Kuruluşumuzdan bugüne, artan gücümüzün el verdiği ölçüde.

Ülkemizde hayvan hakları ve onların korunmasıyla ilgili tüm boyutlarda çalışan, kamuyu etkilemede ve topluma hayvan hakları konusunda ilham verebilen en güvenilir dernek olma hedefindeki Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği, HAÇİKO, 2010 yılında Ömür Gedik tarafından kuruldu. HAÇİKO’nun bütün eforu ve etkinlikleri, aynı dünyayı paylaşan tüm canlıların oluşturduğu bütünlük anlayışının toplumumuza kazandırılması üst-amacına yöneliktir. Derneğin gittikçe büyüyen gücü ölçüsünde yaptığı faaliyetler, doğal hayatından uzaklaştırılmış, türden bağımsız tüm hayvanların korunması ve refahlarının artırılmasıyla onların doğal yaşam ortamlarına geri kazandırılmasını hedeflemektedir.

Yardıma muhtaç hayvanların beslenmeleri, bakım ve tedavilerinin sağlanmasına öncülük etmek, örnek olmak ve kamuoyunun ilgisini bu hayvanlara çekmek için uğraş vermektedir.

Gücünü, paylaştığımız aynı coğrafyada yaşayan tüm canlıları seven birey, kuruluş ve kamu otoritelerinden alan HAÇİKO, hayvan haklarının ilgili yasa ve düzenlemelerde olması gerektiği gibi yer alması için çalışmakta ve konuşamayan dünya ortaklarımızın sesi de olma kararlılığındadır.

Derneğin Amacı;

Kamuyu etkilemek ve Toplumda Hayvan Hakları konusunda ilham vermek

Sokak hayvanlarının korunmalarına ve doyurulmalarına ihtiyaç kalmamış ve hiçbir hayvanın insani zevkler için kullanılmadığı bir dünya” vizyonuna sahip olan derneğimiz, “hayvan sevgisi bilincini geliştirmek, hayvan hakları ihlallerini önlemek, sahipsiz sokak hayvanları başta olmak üzere tüm hayvanların refahlarını sağlamak” misyonunu üstlenmiştir.

Bi Fazlası ile Faydam Yanında, Faydam Yarına

Bi’fazlası üzerinden yapılan alışveriş tutarının %15’i sistemde kayıtlı olan ve sizin seçeceğiniz sivil toplum kuruluşuna aktarılır.
*Alışveriş tutarının KDV hariç kısmı

Bİ'FAZLASI

Bireyler ve kurumlar Bi’fazlası üzerinden yapacakları ürün alışverişleri sonucunda ‘’Bi’fazlası ile faydam yanında, faydam yarına’’ diyerek hem katkı sağlamak istedikleri ihtiyaç alanının yanında yer alırlar, hem de sağlayacakları toplumsal katkı ile yarınlara fayda biriktirirler.

LİSTEMİZE KAYDOLUN!

    E-posta ile iletişime geçilmesini onaylıyorum.

    2022 © Bi’Fazlası | Tüm hakları saklıdır.
    Ödeme Şekilleri